29 Aralık 2021 tarihinde, Turizm Fakültesi'nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerine yönelik, Gaziantep Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk’un katkılarıyla ‘Tabak Prezantasyonu’ workshopu düzenlendi. Etkinlik kapsamında Bonna Premium Porcelain Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Yaşar Kıratlı, öğrencileri şirketin inovatif ürünleri ile buluşturdu. Ayrıca Kıratlı, Gastronomi Mutfağımıza Bonna Premium Porcelain ürünlerinden hediye etti. Etkinlik sonunda Dekanımız Prof Dr. Şule Aydın, Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk’a ve Sayın Yaşar Kıratlı’ya teşekkür belgelerini takdim etti. Katkılarından dolayı Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk’a ve değerli bilgi paylaşımları ve mutfağımıza sunmuş oldukları hediyeler için Bonna Premium Porceilan’e ve şirket temsilcisi Yaşar Kıratlı’ya teşekkürlerimizi sunarız.
- Turizm İşletmeciliği Bölüm Öğretim Elemanlarımız Konya Turizm Çalıştayı’na Katıldılar.
- Gastrometro'ya Teknik Gezi Düzenlendi
- GMS Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi
- NEVÜ’lü Geleceğin Turizm Rehberleri Eğitim Gezisinde
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
- Profesyonel Turist Rehberi Dr. Bülent YORGANCI Etkinlik Yönetimi Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümünden Antalya-Muğla Bölgesine Kültürel Miras Gezisi
- Profesyonel Turist Rehberi Garen Abrahamoğlu, Turizm Sosyolojisi Dersine Konuk Oldu
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ‘Avrupa Konseyi Kültür Rotaları Enstitüsü Üniversiteler Ağı’nda
- NEVÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kültürel Miras Gezisi Düzenlendi
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi’ne Dekan Ataması Yapıldı.
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı