29 Aralık 2021 tarihinde, Turizm Fakültesi'nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerine yönelik, Gaziantep Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk’un katkılarıyla ‘Tabak Prezantasyonu’ workshopu düzenlendi. Etkinlik kapsamında Bonna Premium Porcelain Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Yaşar Kıratlı, öğrencileri şirketin inovatif ürünleri ile buluşturdu. Ayrıca Kıratlı, Gastronomi Mutfağımıza Bonna Premium Porcelain ürünlerinden hediye etti. Etkinlik sonunda Dekanımız Prof Dr. Şule Aydın, Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk’a ve Sayın Yaşar Kıratlı’ya teşekkür belgelerini takdim etti. Katkılarından dolayı Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk’a ve değerli bilgi paylaşımları ve mutfağımıza sunmuş oldukları hediyeler için Bonna Premium Porceilan’e ve şirket temsilcisi Yaşar Kıratlı’ya teşekkürlerimizi sunarız.
- Fakültemiz Bölümleri Tarafından Sınıflara Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ’den 6 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında
- Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde 1. Sınıf Öğrencilerine “İlk Ders Filistin” Konulu Sunum Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı Bölüm Başkanları İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- Turizm Rehberliği Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- NEVÜ’de 2 Fakülteye Doçent Ataması Yapıldı
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor