29 Aralık 2021 tarihinde, Turizm Fakültesi'nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerine yönelik, Gaziantep Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk’un katkılarıyla ‘Tabak Prezantasyonu’ workshopu düzenlendi. Etkinlik kapsamında Bonna Premium Porcelain Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Yaşar Kıratlı, öğrencileri şirketin inovatif ürünleri ile buluşturdu. Ayrıca Kıratlı, Gastronomi Mutfağımıza Bonna Premium Porcelain ürünlerinden hediye etti. Etkinlik sonunda Dekanımız Prof Dr. Şule Aydın, Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk’a ve Sayın Yaşar Kıratlı’ya teşekkür belgelerini takdim etti. Katkılarından dolayı Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk’a ve değerli bilgi paylaşımları ve mutfağımıza sunmuş oldukları hediyeler için Bonna Premium Porceilan’e ve şirket temsilcisi Yaşar Kıratlı’ya teşekkürlerimizi sunarız.
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor
- NEVÜ, Bilimsel Yayın Üretiminde Türkiye’de 6. Sırada Yer Aldı
- NEVÜ’den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- NEVÜ Öğrencileri Çin'deki Kültürel ve Mesleki Eğitim Programını Başarıyla Tamamladı
- NEVÜ Öğretim Üyesinden ‘Kültürel Miras Alanlarında Sanal Tur Deneyiminin İncelenmesi’ Projesi
- Gürcistanlı Akademisyen ve Öğrenciler NEVÜ’de
- Namibya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NUST) Rektörü Prof. Colin Stanley NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksekokulu Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Üniversite-Sektör İşbirliği “SEJOUR Incomming Agency Solutions” Sertifika Programı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule ARDIÇ YETİŞ, Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Programına Katıldı