Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Sushi Workshop’u Düzenlendi
29/03/2022
22 Mart Salı günü Lalinda Restaurant Executive Chefi Burak Can ÖZBÜTÜN tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerine yönelik Sushi Workshop’u düzenlendi . Eğitim sonunda ÖZBÜTÜN’e Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nilüfer PERÇİN tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
HABERLER
- Profesyonel Turist Rehberi Celal Ceylan, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- OSD Dersi Kapsamında Teknik Gezi Düzenlendi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı İdari Personel İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Fakültemiz Bölümleri Tarafından Sınıflara Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ’den 6 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında
- Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde 1. Sınıf Öğrencilerine “İlk Ders Filistin” Konulu Sunum Yapıldı