NEVÜ Rehberlik Bölümü Öğrencilerine Yönelik Ege Bölgesi Eğitim Gezisi Düzenlendi
31/05/2022
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Rehberlik Bölümü’nde eğitim gören öğrencilere yönelik, Ege Bölgesi’ne eğitim gezisi düzenlendi.
Geziye, NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından profesyonel turist rehberi Öğr. Gör. Arif Akpınar, Turizm Fakültesi Rehberlik Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Filiz Yüksel, Öğr. Gör. Hülya Ceylan ve Arş. Gör. Dr. Meral Büyükkuru eşlik etti.
Rehberlik öğrencilerinin, Ege Bölgesi’nin doğal ve kültürel miraslarını daha yakından tanıması ve uygulama becerilerini geliştirmesi amaçlanan gezi kapsamında, Ege’nin hem tarihi hem de turistik yerlerinden Sagalassos, Hierapolis, Priene, Miletos, Didyma, Efes Antik Kentleri ile Pamukkale Travertenleri, Şirince, Eski Doğanbey Rum Köyü ve Kuşadası ziyaret edildi.
HABERLER
- Turizm İşletmeciliği Bölüm Öğretim Elemanlarımız Konya Turizm Çalıştayı’na Katıldılar.
- Gastrometro'ya Teknik Gezi Düzenlendi
- GMS Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi
- NEVÜ’lü Geleceğin Turizm Rehberleri Eğitim Gezisinde
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
- Profesyonel Turist Rehberi Dr. Bülent YORGANCI Etkinlik Yönetimi Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümünden Antalya-Muğla Bölgesine Kültürel Miras Gezisi
- Profesyonel Turist Rehberi Garen Abrahamoğlu, Turizm Sosyolojisi Dersine Konuk Oldu
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ‘Avrupa Konseyi Kültür Rotaları Enstitüsü Üniversiteler Ağı’nda
- NEVÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kültürel Miras Gezisi Düzenlendi
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi’ne Dekan Ataması Yapıldı.
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı