Yiyecek İçecek Servisi Dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B Müdürü Erdal İnsel Konuk Oldu
15/11/2023
Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş yönetimindeki Yiyecek İçecek Servisi dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B müdürü Erdal İnsel konuk oldu. İnsel yiyecek içecek işletmelerinde personelin sahip olması gereken niteliklerin neler olduğunu anlatarak servis esnasında misafirle nasıl bir iletişim kurulması gerektiğinin inceliklerini örnek olay çalışmalarıyla öğrencilere aktardı. Ayrıca F&B departmanında çalışmak isteyen öğrenciler için işe alım mülakatlarında nelere dikkat edildiğinden bahsederek cv hazırlama önerileri verdi. Katkılarından dolayı Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş tarafından Erdal İnsel’e teşekkür belgesi takdim edildi.
HABERLER
- Fakültemiz Bölümleri Tarafından Sınıflara Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ’den 6 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında
- Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde 1. Sınıf Öğrencilerine “İlk Ders Filistin” Konulu Sunum Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı Bölüm Başkanları İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- Turizm Rehberliği Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- NEVÜ’de 2 Fakülteye Doçent Ataması Yapıldı
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor