Yiyecek İçecek Servisi Dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B Müdürü Erdal İnsel Konuk Oldu
15/11/2023
Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş yönetimindeki Yiyecek İçecek Servisi dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B müdürü Erdal İnsel konuk oldu. İnsel yiyecek içecek işletmelerinde personelin sahip olması gereken niteliklerin neler olduğunu anlatarak servis esnasında misafirle nasıl bir iletişim kurulması gerektiğinin inceliklerini örnek olay çalışmalarıyla öğrencilere aktardı. Ayrıca F&B departmanında çalışmak isteyen öğrenciler için işe alım mülakatlarında nelere dikkat edildiğinden bahsederek cv hazırlama önerileri verdi. Katkılarından dolayı Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş tarafından Erdal İnsel’e teşekkür belgesi takdim edildi.




HABERLER
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret
- NEVÜ’de Sektör İş Birliği Odaklı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nden Sektör Temasları: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile NERO'ya Ziyaret