Yiyecek İçecek Servisi Dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B Müdürü Erdal İnsel Konuk Oldu
15/11/2023
Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş yönetimindeki Yiyecek İçecek Servisi dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B müdürü Erdal İnsel konuk oldu. İnsel yiyecek içecek işletmelerinde personelin sahip olması gereken niteliklerin neler olduğunu anlatarak servis esnasında misafirle nasıl bir iletişim kurulması gerektiğinin inceliklerini örnek olay çalışmalarıyla öğrencilere aktardı. Ayrıca F&B departmanında çalışmak isteyen öğrenciler için işe alım mülakatlarında nelere dikkat edildiğinden bahsederek cv hazırlama önerileri verdi. Katkılarından dolayı Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş tarafından Erdal İnsel’e teşekkür belgesi takdim edildi.
HABERLER
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor
- NEVÜ, Bilimsel Yayın Üretiminde Türkiye’de 6. Sırada Yer Aldı
- NEVÜ’den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- NEVÜ Öğrencileri Çin'deki Kültürel ve Mesleki Eğitim Programını Başarıyla Tamamladı
- NEVÜ Öğretim Üyesinden ‘Kültürel Miras Alanlarında Sanal Tur Deneyiminin İncelenmesi’ Projesi
- Gürcistanlı Akademisyen ve Öğrenciler NEVÜ’de
- Namibya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NUST) Rektörü Prof. Colin Stanley NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksekokulu Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Üniversite-Sektör İşbirliği “SEJOUR Incomming Agency Solutions” Sertifika Programı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule ARDIÇ YETİŞ, Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Programına Katıldı