Türkiye’nin Bulut Tabanlı ilk Otel Programı ve Kanal Yöneticisi olan HMS Otel Yazılımı ve Kanal Yöneticisi tarafından Turizm İşletmeciliği öğrencilerine çevrimiçi eğitim verildi.
Eğitimci Ali Büyükgezirci tarafından verilen eğitimde, HMS Otel Yönetim Sistemine yönelik temel bilgiler kapsamında; tesis düzenleme, rezervasyon takibi, rezervasyon ekleme, rezervasyon görüntüleme ve düzenleme, rezervasyon check-in ve check-out işlemleri, rezervasyon listesi, grup rezervasyon oluşturma ve takibi, misafir listesi, misafir listesi aktarma, misafir kara liste, misafir ilişkileri, kimlik bildirim sistemi işlemleri, kişi bazlı fiyatlandırma oranları, dönemsel güncellemeler, kanaldan gelen rezervasyonların takibi, stok oluşturma ve takibi, açık satış oluşturma ve takibi, giderler, alış ve satış faturası, personel hesabı oluşturma ve yetkilendirme, kasa takibi ve kasa devir işlemleri konularında bilgiler verildi.
- Turizm İşletmeciliği Bölüm Öğretim Elemanlarımız Konya Turizm Çalıştayı’na Katıldılar.
- Gastrometro'ya Teknik Gezi Düzenlendi
- GMS Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi
- NEVÜ’lü Geleceğin Turizm Rehberleri Eğitim Gezisinde
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
- Profesyonel Turist Rehberi Dr. Bülent YORGANCI Etkinlik Yönetimi Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümünden Antalya-Muğla Bölgesine Kültürel Miras Gezisi
- Profesyonel Turist Rehberi Garen Abrahamoğlu, Turizm Sosyolojisi Dersine Konuk Oldu
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ‘Avrupa Konseyi Kültür Rotaları Enstitüsü Üniversiteler Ağı’nda
- NEVÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kültürel Miras Gezisi Düzenlendi
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi’ne Dekan Ataması Yapıldı.
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı