Balkan Mutfağı Workshopu Gerçekleştirildi
08/12/2023
Öğr. Gör. Kader PARLAK sorumluluğundaki Dünya mutfakları I dersi kapsamında Merkez Pastanesi sahibi ve Şefi olan Makedonya göçmeni Metin BAKILAN ve Ayşe BAKILAN'ın katılımıyla Gastronomi ve Mutfak Sanatlari Bölümü'nde Balkan Mutfağı Workshopu gerçekleştirildi. Etkinlikte geleneksel olarak Zelanik, Kaymaçina ve Orizna Tepsiya ürünleri hazırlanarak öğrencilere balkan mutfağının lezzetleri tanıtıldı.
HABERLER
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor
- NEVÜ, Bilimsel Yayın Üretiminde Türkiye’de 6. Sırada Yer Aldı
- NEVÜ’den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- NEVÜ Öğrencileri Çin'deki Kültürel ve Mesleki Eğitim Programını Başarıyla Tamamladı
- NEVÜ Öğretim Üyesinden ‘Kültürel Miras Alanlarında Sanal Tur Deneyiminin İncelenmesi’ Projesi
- Gürcistanlı Akademisyen ve Öğrenciler NEVÜ’de
- Namibya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NUST) Rektörü Prof. Colin Stanley NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksekokulu Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Üniversite-Sektör İşbirliği “SEJOUR Incomming Agency Solutions” Sertifika Programı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule ARDIÇ YETİŞ, Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Programına Katıldı