Türk mutfağı haftası kapsamında düzenlenen panel ve 6. Geleneksel Limonata Şenliği yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Panele konuşmacı olarak katılan Metro Market Gıda Satın alma Kategori Müdürü Coğrafi İşaretler Proje Lideri Birol Uluşan, Dunna & Barba Restorant Şefi Duran Özdemir, Alden Hotel Mutfak Şefi Korhan Buyuksuda' ya panel sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lütfi Buyruk tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
Şenlik esnasında Gastronomi bölümü tarafından hazırlanan Nevşehir'e özgü ürünler misafirlere ikram edildi. Bunun yanı sıra Kayseri Metro Market tarafından Coğrafi İşaretli ürünlerin tanıtımı için bir stant açıldı ve Turizm Fakültesi öğrencilerine bünyelerinde bulunan Coğrafi İşaretli ürünler hakkında bilgiler verildi.
Panel ve 6. Geleneksel Limonata Şenliğinin organizasyonunda Ögr. Gör. Kader Parlak, Dr. Öğr. Üyesi Firdevs Yönet Eren, Arş. Gör. Sinem Dikme, Ögr. Gör. Dr. Durmus Ali Aydemir görev aldı.







- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret
- NEVÜ’de Sektör İş Birliği Odaklı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nden Sektör Temasları: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile NERO'ya Ziyaret