Türk mutfağı haftası kapsamında düzenlenen panel ve 6. Geleneksel Limonata Şenliği yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Panele konuşmacı olarak katılan Metro Market Gıda Satın alma Kategori Müdürü Coğrafi İşaretler Proje Lideri Birol Uluşan, Dunna & Barba Restorant Şefi Duran Özdemir, Alden Hotel Mutfak Şefi Korhan Buyuksuda' ya panel sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lütfi Buyruk tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
Şenlik esnasında Gastronomi bölümü tarafından hazırlanan Nevşehir'e özgü ürünler misafirlere ikram edildi. Bunun yanı sıra Kayseri Metro Market tarafından Coğrafi İşaretli ürünlerin tanıtımı için bir stant açıldı ve Turizm Fakültesi öğrencilerine bünyelerinde bulunan Coğrafi İşaretli ürünler hakkında bilgiler verildi.
Panel ve 6. Geleneksel Limonata Şenliğinin organizasyonunda Ögr. Gör. Kader Parlak, Dr. Öğr. Üyesi Firdevs Yönet Eren, Arş. Gör. Sinem Dikme, Ögr. Gör. Dr. Durmus Ali Aydemir görev aldı.
- Gastrometro Direktörü ve Metro Marketler Kayseri Ekibi NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
- Turizm Rehberliği Öğrencileri Kapadokya’da Sahada Eğitim Aldı
- Turasan Şarap Fabrikasına Teknik Gezi Düzenlendi.
- Orhan Korkmaz ile Gastronomi Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Sektör Sohbetleri Gerçekleştirildi
- Sürlaz Tarafından Bıçak Eğitimi Verildi
- Yurtdışı İş Olanakları Semineri Yapıldı
- Temel Mutfak Teknikleri Workshopu Düzenlendi
- Hint Mutfak Kültürü Workshopu Düzenlendi
- Nevşehir Rehberler Odası Başkanı Özay Onur Konuk Oldu
- Türk Mutfağı Haftası ve Limonata Şenliği
- Yaratıcı Kokteyl Tasarımı Workshop’u Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Proje Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
- Kapadokya'nın Doğal ve Kültürel Mirası Ortak Seçmeli Dersi Kapsamında Eğitim Gezisi Düzenlendi
- Aksaray Eğitim Gezisi Düzenlendi