Türk mutfağı haftası kapsamında düzenlenen panel ve 6. Geleneksel Limonata Şenliği yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Panele konuşmacı olarak katılan Metro Market Gıda Satın alma Kategori Müdürü Coğrafi İşaretler Proje Lideri Birol Uluşan, Dunna & Barba Restorant Şefi Duran Özdemir, Alden Hotel Mutfak Şefi Korhan Buyuksuda' ya panel sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lütfi Buyruk tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
Şenlik esnasında Gastronomi bölümü tarafından hazırlanan Nevşehir'e özgü ürünler misafirlere ikram edildi. Bunun yanı sıra Kayseri Metro Market tarafından Coğrafi İşaretli ürünlerin tanıtımı için bir stant açıldı ve Turizm Fakültesi öğrencilerine bünyelerinde bulunan Coğrafi İşaretli ürünler hakkında bilgiler verildi.
Panel ve 6. Geleneksel Limonata Şenliğinin organizasyonunda Ögr. Gör. Kader Parlak, Dr. Öğr. Üyesi Firdevs Yönet Eren, Arş. Gör. Sinem Dikme, Ögr. Gör. Dr. Durmus Ali Aydemir görev aldı.







- Turizm Fakültesi Turizm Topluluğu Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesinden Akademi-Sektör İş Birliği Ziyaretleri
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerinden Gastronomi Festivalinde Üçüncülük
- Doç. Dr. Sema Gökenç Gülez ve Profesyonel Turist Rehberi Kübra Binal Turizm Dersine Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi’nde “Hoşgeldin ve Tanışma Partisi” Gerçekleştirildi
- “Tek Tavada Lezzet Yolculuğu” Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Marriott Otel Arasında Eğitim, Uygulama ve Sektörel İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Akademik Personel Ödül Başvurusu Sonuçları
- Profesyonel Turist Rehberleri Turizm Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Fakültesi Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi