Temel Mutfak Teknikleri Workshopu Düzenlendi
30/05/2024
Şef Korhan Büyüksuda katılımıyla Gastronomi 1.sınıf öğrencilerine mutfakta kullanılan bıçak ve tahta çeşitleri hakkında bilgiler verildi. Ayrıca kesim teknikleri, bıçak kullanımının incelikleri ve mutfakta atıksız çalışmanın önemi üzerinde durularak, doğrama yöntemleri sonucu çıkan ürünlerden Minestrone çorba yapıldı.
Değerli katkılarından dolayı şefimize , etkinlik planını yapan Dr.Arş.Gör. Firdevs Yönet EREN hocamıza teşekkür ederiz.

HABERLER
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret
- NEVÜ’de Sektör İş Birliği Odaklı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nden Sektör Temasları: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile NERO'ya Ziyaret