Temel Mutfak Teknikleri Workshopu Düzenlendi
30/05/2024
Şef Korhan Büyüksuda katılımıyla Gastronomi 1.sınıf öğrencilerine mutfakta kullanılan bıçak ve tahta çeşitleri hakkında bilgiler verildi. Ayrıca kesim teknikleri, bıçak kullanımının incelikleri ve mutfakta atıksız çalışmanın önemi üzerinde durularak, doğrama yöntemleri sonucu çıkan ürünlerden Minestrone çorba yapıldı.
Değerli katkılarından dolayı şefimize , etkinlik planını yapan Dr.Arş.Gör. Firdevs Yönet EREN hocamıza teşekkür ederiz.

HABERLER
- Profesyonel Koç ve Beyin Antrenörü Özlem Şenlik, Önbüro ve Yönetimi Dersinde Öğrencilerle Buluştu
- Profesyonel Turist Rehberi Tülay Özdemir, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Dersine NERO Yönetim Kurulu Üyesi Profesyonel Turist Rehberi Aziz Acar Konuk Oldu
- NEVÜ’lü Genç Turizmciler Sürdürülebilir Gelecek İçin Fidanları Toprakla Buluşturdu
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile NEVÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanları Yabancı Dil Eğitimi İçin Bir Araya Geldi
- NEVÜ Turizm Topluluğundan Kültürel Gezi Etkinliği
- HMS Otelcilik Sistemleri, NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerine Uygulamalı Çevrimiçi PMS Eğitimi Verdi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Utopia Cave Hotel’den Uygulamalı Kokteyl Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Acer Cave Otel Müdürü Seda Aydoğdu Öğrencilerle Buluştu
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi