Temel Mutfak Teknikleri Workshopu Düzenlendi
30/05/2024
Şef Korhan Büyüksuda katılımıyla Gastronomi 1.sınıf öğrencilerine mutfakta kullanılan bıçak ve tahta çeşitleri hakkında bilgiler verildi. Ayrıca kesim teknikleri, bıçak kullanımının incelikleri ve mutfakta atıksız çalışmanın önemi üzerinde durularak, doğrama yöntemleri sonucu çıkan ürünlerden Minestrone çorba yapıldı.
Değerli katkılarından dolayı şefimize , etkinlik planını yapan Dr.Arş.Gör. Firdevs Yönet EREN hocamıza teşekkür ederiz.
HABERLER
- Gastrometro Direktörü ve Metro Marketler Kayseri Ekibi NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
- Turizm Rehberliği Öğrencileri Kapadokya’da Sahada Eğitim Aldı
- Turasan Şarap Fabrikasına Teknik Gezi Düzenlendi.
- Orhan Korkmaz ile Gastronomi Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Sektör Sohbetleri Gerçekleştirildi
- Sürlaz Tarafından Bıçak Eğitimi Verildi
- Yurtdışı İş Olanakları Semineri Yapıldı
- Temel Mutfak Teknikleri Workshopu Düzenlendi
- Hint Mutfak Kültürü Workshopu Düzenlendi
- Nevşehir Rehberler Odası Başkanı Özay Onur Konuk Oldu
- Türk Mutfağı Haftası ve Limonata Şenliği
- Yaratıcı Kokteyl Tasarımı Workshop’u Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Proje Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
- Kapadokya'nın Doğal ve Kültürel Mirası Ortak Seçmeli Dersi Kapsamında Eğitim Gezisi Düzenlendi
- Aksaray Eğitim Gezisi Düzenlendi