...

Turizm Fakültesi

Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
03/10/2024

Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi tarafından, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında Turizm Rehberliği Bölümü 2-3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik uyum programı düzenlendi. Uyum programları sınıf danışmanları ve akademik danışmanların katılımı ile gerçekleştirildi.

Uyum programı, 2. Sınıfların danışmanı Öğr. Gör. Hülya CEYLAN ve Akademik Danışman Doç. Dr. Meral DURSUN KÜÇÜKOĞLU, 3. Sınıfların danışmanı Arş. Gör. Filiz DALKILIÇ ve Akademik Danışman Doç. Dr. Koray ÇAMLICA, 4. Sınıfların danışmanı Arş. Gör. Büşra YAMANGİL ve Akademik Danışman Doç. Dr. Zeynep ÇOKAL tarafından yapıldı.

Bilgilendirme toplantısı kapsamında öğrencilere üniversitenin sunduğu imkânlar ve bu imkânlardan nasıl yararlanılacağı, öğrenci kulüpleri, spor olanakları, öğrenci bilgi sistemi, kariyer planlama, uygulama ve araştırma merkezi, kütüphane olanakları, uluslararası öğrenci değişim programları, staj ve uygulama gezileri gibi konularda bilgi verildi.

NEVÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü tarafından düzenlenen uyum programı, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla ve fakülteden beklentileri öğrenilerek sona erdi.