Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi tarafından, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2-3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik uyum programı düzenlendi. Uyum programları sınıf danışmanları ve akademik danışmanların katılımı ile gerçekleştirildi.
Uyum programı, 2. Sınıfların danışmanı Arş. Gör. Sinem DİKME GÜL, 3. Sınıfların danışmanı Öğr. Gör. Dr. Durmuş Ali AYDEMİR ve 4. Sınıfların danışmanı Öğr. Gör. Kader PARLAK tarafından yapıldı.
Bilgilendirme toplantısı kapsamında öğrencilere üniversitenin sunduğu imkânlar ve bu imkânlardan nasıl yararlanılacağı, öğrenci kulüpleri, spor olanakları, öğrenci bilgi sistemi, kariyer planlama, uygulama ve araştırma merkezi, kütüphane olanakları, uluslararası öğrenci değişim programları, staj ve mezuniyet gibi konularda bilgi verildi.
NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen uyum programı, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla ve fakülteden beklentileri öğrenilerek sona erdi.


- Turizm Fakültesi Turizm Topluluğu Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesinden Akademi-Sektör İş Birliği Ziyaretleri
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerinden Gastronomi Festivalinde Üçüncülük
- Doç. Dr. Sema Gökenç Gülez ve Profesyonel Turist Rehberi Kübra Binal Turizm Dersine Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi’nde “Hoşgeldin ve Tanışma Partisi” Gerçekleştirildi
- “Tek Tavada Lezzet Yolculuğu” Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Marriott Otel Arasında Eğitim, Uygulama ve Sektörel İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Akademik Personel Ödül Başvurusu Sonuçları
- Profesyonel Turist Rehberleri Turizm Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Fakültesi Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi