Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm öğrencileri, ‘2. Kayseri Gastronomi Günleri” kapsamında düzenlenen yemek yarışmasından ikincilik ve üçüncülükle döndü.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Kayseri Gastronomi Günleri’nin 2.’si Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında düzenlenen yemek yarışmasına katılarak başarılı performans sergileyen NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm öğrencisi Şevval İrem Arı ‘Üniversiteler Arası Bireysel Kayseri Mutfağı Ana Yemek’ kategorisinde, Halil Güner, Nazife Akca ve Ayşegül Yeni ‘Üniversiteler Arası Ekip Modern Türk Mutfağı’ kategorisinde üçüncülük, Melek Adıyaman ise ‘Üniversiteler Arası Bireysel Tatlı’ kategorisinde ikincilik elde etti.
Bu tür yarışmaların öğrencilerin özgüven kazanmaları, deneyim edinmeleri ve teknik becerilerini geliştirmeleri açısından önem taşıdığını belirten Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, yarışmada başarı gösteren öğrencileri tebrik etti. Aktekin ayrıca öğrencilerin bu başarıyı elde etmelerinde büyük rol üstlenen Turizm Fakültesi öğretim elemanlarına da katkılarından dolayı teşekkür etti.




- Turizm Fakültesi Turizm Topluluğu Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesinden Akademi-Sektör İş Birliği Ziyaretleri
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerinden Gastronomi Festivalinde Üçüncülük
- Doç. Dr. Sema Gökenç Gülez ve Profesyonel Turist Rehberi Kübra Binal Turizm Dersine Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi’nde “Hoşgeldin ve Tanışma Partisi” Gerçekleştirildi
- “Tek Tavada Lezzet Yolculuğu” Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Marriott Otel Arasında Eğitim, Uygulama ve Sektörel İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Akademik Personel Ödül Başvurusu Sonuçları
- Profesyonel Turist Rehberleri Turizm Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Fakültesi Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi