Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
18/12/2024
Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
16.12.2024 tarihinde Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine yönelik Av ve Kasap Hayvanlarının marinasyonu, pişirilmesi ve sunumu etkinliği gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikte Kapadokya Aşçılar Derneği Başkanı Yalçın ÖZCAN, Kapadokya Aşçılar Derneği Kadın Kolları sorumlusu Elif AKGÜL ve Şef Resul GÜRBÜZ Kasap ve av havyanlarının marinasyonu, pişirilmesi ve sunumuna yönelik workshop düzenledi. Etkinlik sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN etkinliklerin fakülte ve bölüm öğrencilerinin gelişimi için çok önemli olduğunu dile getirdi ve katkılarından dolayı şeflere teşekkür belgesi takdim etti.
HABERLER
- NEVÜ’de "Turist Rehberi Olabilmek" Konulu Konferans Gerçekleştirildi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de "United Towers Yurtdışı Eğitim ve Kariyer" Semineri Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Rehberliği Öğrencileri Keşlik Manastırı ve Sobesos Antik Kenti’nde
- Turizm Rehberliği 1. Sınıf Öğrencilerine Teknik Gezi Düzenlendi
- Turizm İşletmeciliği Bölüm Öğretim Elemanlarımız Konya Turizm Çalıştayı’na Katıldılar.
- Gastrometro'ya Teknik Gezi Düzenlendi
- GMS Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi
- NEVÜ’lü Geleceğin Turizm Rehberleri Eğitim Gezisinde
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
- Profesyonel Turist Rehberi Dr. Bülent YORGANCI Etkinlik Yönetimi Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümünden Antalya-Muğla Bölgesine Kültürel Miras Gezisi
- Profesyonel Turist Rehberi Garen Abrahamoğlu, Turizm Sosyolojisi Dersine Konuk Oldu
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti