Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
18/12/2024
Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
16.12.2024 tarihinde Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine yönelik Av ve Kasap Hayvanlarının marinasyonu, pişirilmesi ve sunumu etkinliği gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikte Kapadokya Aşçılar Derneği Başkanı Yalçın ÖZCAN, Kapadokya Aşçılar Derneği Kadın Kolları sorumlusu Elif AKGÜL ve Şef Resul GÜRBÜZ Kasap ve av havyanlarının marinasyonu, pişirilmesi ve sunumuna yönelik workshop düzenledi. Etkinlik sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN etkinliklerin fakülte ve bölüm öğrencilerinin gelişimi için çok önemli olduğunu dile getirdi ve katkılarından dolayı şeflere teşekkür belgesi takdim etti.



HABERLER
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Rehberlik Mesleğine Yönelik Etkinlik Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Turizm Topluluğu Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesinden Akademi-Sektör İş Birliği Ziyaretleri
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerinden Gastronomi Festivalinde Üçüncülük
- Doç. Dr. Sema Gökenç Gülez ve Profesyonel Turist Rehberi Kübra Binal Turizm Dersine Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi’nde “Hoşgeldin ve Tanışma Partisi” Gerçekleştirildi
- “Tek Tavada Lezzet Yolculuğu” Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Marriott Otel Arasında Eğitim, Uygulama ve Sektörel İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Akademik Personel Ödül Başvurusu Sonuçları
- Profesyonel Turist Rehberleri Turizm Dersine Konuk Oldu