Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
18/12/2024
Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
16.12.2024 tarihinde Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine yönelik Av ve Kasap Hayvanlarının marinasyonu, pişirilmesi ve sunumu etkinliği gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikte Kapadokya Aşçılar Derneği Başkanı Yalçın ÖZCAN, Kapadokya Aşçılar Derneği Kadın Kolları sorumlusu Elif AKGÜL ve Şef Resul GÜRBÜZ Kasap ve av havyanlarının marinasyonu, pişirilmesi ve sunumuna yönelik workshop düzenledi. Etkinlik sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN etkinliklerin fakülte ve bölüm öğrencilerinin gelişimi için çok önemli olduğunu dile getirdi ve katkılarından dolayı şeflere teşekkür belgesi takdim etti.



HABERLER
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret
- NEVÜ’de Sektör İş Birliği Odaklı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nden Sektör Temasları: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile NERO'ya Ziyaret