Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Metro Kayseri Şubesine Teknik Gezi Düzenlendi.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1. sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Kader Parlak eşliğinde Metro Kayseri Şubesi'ne teknik gezi düzenledi. Gezi kapsamında öğrenciler, egzotik meyve-sebzeler, balık çeşitleri ve kasap ürünleri hakkında bilgi edindi.
Gezi esnasında Metro Kayseri İşletme Müdürü Onur Düştegör mutfak için menüye uygun ürün seçiminin önemini vurguladı. Onur Düştegör, Kategori Satış Müdürü Tamer Yıldırım ve ekip arkadaşlarının misafirperverliği sayesinde öğrenciler hem keyifli hem de öğretici bir deneyim yaşadı. Sektörle ilgili değerli bilgiler paylaşan Metro ekibine katkılarından dolayı teşekkür edildi. Etkinlik, gastronomi öğrencilerinin sektörel bilgi birikimini artırma ve profesyonel mutfak dünyasına hazırlanmaları açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
- NEVÜ’de "Turist Rehberi Olabilmek" Konulu Konferans Gerçekleştirildi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de "United Towers Yurtdışı Eğitim ve Kariyer" Semineri Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Rehberliği Öğrencileri Keşlik Manastırı ve Sobesos Antik Kenti’nde
- Turizm Rehberliği 1. Sınıf Öğrencilerine Teknik Gezi Düzenlendi
- Turizm İşletmeciliği Bölüm Öğretim Elemanlarımız Konya Turizm Çalıştayı’na Katıldılar.
- Gastrometro'ya Teknik Gezi Düzenlendi
- GMS Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi
- NEVÜ’lü Geleceğin Turizm Rehberleri Eğitim Gezisinde
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
- Profesyonel Turist Rehberi Dr. Bülent YORGANCI Etkinlik Yönetimi Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümünden Antalya-Muğla Bölgesine Kültürel Miras Gezisi
- Profesyonel Turist Rehberi Garen Abrahamoğlu, Turizm Sosyolojisi Dersine Konuk Oldu
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti