Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Metro Kayseri Şubesine Teknik Gezi Düzenlendi.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1. sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Kader Parlak eşliğinde Metro Kayseri Şubesi'ne teknik gezi düzenledi. Gezi kapsamında öğrenciler, egzotik meyve-sebzeler, balık çeşitleri ve kasap ürünleri hakkında bilgi edindi.
Gezi esnasında Metro Kayseri İşletme Müdürü Onur Düştegör mutfak için menüye uygun ürün seçiminin önemini vurguladı. Onur Düştegör, Kategori Satış Müdürü Tamer Yıldırım ve ekip arkadaşlarının misafirperverliği sayesinde öğrenciler hem keyifli hem de öğretici bir deneyim yaşadı. Sektörle ilgili değerli bilgiler paylaşan Metro ekibine katkılarından dolayı teşekkür edildi. Etkinlik, gastronomi öğrencilerinin sektörel bilgi birikimini artırma ve profesyonel mutfak dünyasına hazırlanmaları açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.



- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret
- NEVÜ’de Sektör İş Birliği Odaklı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nden Sektör Temasları: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile NERO'ya Ziyaret