Ateş ve Tat: Gurme Lezzetler Workshop'u Yapıldı
25/03/2025
NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Kader Parlak tarafından düzenlenen Ateş ve Tat: Gurme Lezzetler workshop'una Danışman Şef Mehmet Kalaycıoğlu katılmıştır. Workshop kapsamında öğrencilere Beef Tea, Karpuzlu Barbekü Sos, Hardal Soslu Enginar ve Karides Kebabı yapmanın incelikleri aktarılmıştır. Eğitim sonunda Danışman Şef Mehmet Kalaycıoğlu'na Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.
HABERLER
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor
- NEVÜ, Bilimsel Yayın Üretiminde Türkiye’de 6. Sırada Yer Aldı
- NEVÜ’den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- NEVÜ Öğrencileri Çin'deki Kültürel ve Mesleki Eğitim Programını Başarıyla Tamamladı
- NEVÜ Öğretim Üyesinden ‘Kültürel Miras Alanlarında Sanal Tur Deneyiminin İncelenmesi’ Projesi
- Gürcistanlı Akademisyen ve Öğrenciler NEVÜ’de
- Namibya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NUST) Rektörü Prof. Colin Stanley NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksekokulu Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Üniversite-Sektör İşbirliği “SEJOUR Incomming Agency Solutions” Sertifika Programı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule ARDIÇ YETİŞ, Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Programına Katıldı