Ateş ve Tat: Gurme Lezzetler Workshop'u Yapıldı
25/03/2025
NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Kader Parlak tarafından düzenlenen Ateş ve Tat: Gurme Lezzetler workshop'una Danışman Şef Mehmet Kalaycıoğlu katılmıştır. Workshop kapsamında öğrencilere Beef Tea, Karpuzlu Barbekü Sos, Hardal Soslu Enginar ve Karides Kebabı yapmanın incelikleri aktarılmıştır. Eğitim sonunda Danışman Şef Mehmet Kalaycıoğlu'na Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.
HABERLER
- Fakültemiz Bölümleri Tarafından Sınıflara Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ’den 6 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında
- Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde 1. Sınıf Öğrencilerine “İlk Ders Filistin” Konulu Sunum Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı Bölüm Başkanları İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- Turizm Rehberliği Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- NEVÜ’de 2 Fakülteye Doçent Ataması Yapıldı
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor