Ateş ve Tat: Gurme Lezzetler Workshop'u Yapıldı
25/03/2025
NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Kader Parlak tarafından düzenlenen Ateş ve Tat: Gurme Lezzetler workshop'una Danışman Şef Mehmet Kalaycıoğlu katılmıştır. Workshop kapsamında öğrencilere Beef Tea, Karpuzlu Barbekü Sos, Hardal Soslu Enginar ve Karides Kebabı yapmanın incelikleri aktarılmıştır. Eğitim sonunda Danışman Şef Mehmet Kalaycıoğlu'na Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.




HABERLER
- Profesyonel Koç ve Beyin Antrenörü Özlem Şenlik, Önbüro ve Yönetimi Dersinde Öğrencilerle Buluştu
- Profesyonel Turist Rehberi Tülay Özdemir, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Dersine NERO Yönetim Kurulu Üyesi Profesyonel Turist Rehberi Aziz Acar Konuk Oldu
- NEVÜ’lü Genç Turizmciler Sürdürülebilir Gelecek İçin Fidanları Toprakla Buluşturdu
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile NEVÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanları Yabancı Dil Eğitimi İçin Bir Araya Geldi
- NEVÜ Turizm Topluluğundan Kültürel Gezi Etkinliği
- HMS Otelcilik Sistemleri, NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerine Uygulamalı Çevrimiçi PMS Eğitimi Verdi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Utopia Cave Hotel’den Uygulamalı Kokteyl Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Acer Cave Otel Müdürü Seda Aydoğdu Öğrencilerle Buluştu
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi