Fakültemiz Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerinin fakülteye uyum ve motivasyonlarının sağlanabilmesi amacıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı ilgili Bölüm Başkanlıkları Koordinatörlüğünde, ilgili sınıfların sınıf danışmanları tarafından yapıldı.
Bilgilendirme toplantısı kapsamında öğrencilere üniversitenin sunduğu imkânlar ve bu imkânlardan nasıl yararlanılacağı, öğrenci kulüpleri, spor olanakları, öğrenci bilgi sistemi, kariyer planlama, uygulama ve araştırma merkezi, kütüphane olanakları, uluslararası öğrenci değişim programları, staj ve mezuniyet, uzaktan eğitim, yatay geçiş, çift ve yan anadal, Sürdürülebilir Kampüs ve Dumansız yerleşke gibi konularda bilgi verilirken yönelik “ İlk Ders Filistin” konulu sunumda gerçekleştirildi.
- “Tek Tavada Lezzet Yolculuğu” Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Marriott Otel Arasında Eğitim, Uygulama ve Sektörel İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Akademik Personel Ödül Başvurusu Sonuçları
- Profesyonel Turist Rehberleri Turizm Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Fakültesi Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğretim Elemanı Altınyıldız Koleji’nde 13.Geleneksel Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- NEVÜ’de “İş Bulmanın Şifreleri ve Kariyer Belirleme Stratejileri” Konulu Seminer Düzenlendi
- “Yiyecek-İçecek Servisi” Dersine Marriott Hotel Yiyecek-İçecek Müdürü Ferit Çağırman Konuk Oldu
- Samur Bıçak Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Öğrencilerine Yönelik Seminer Düzenledi
- Profesyonel Turist Rehberi Celal Ceylan, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı