NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü, 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi bölüm toplantısını gerçekleştirdi.
Bölüm Başkanı Doç. Dr. Günay EROL’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya bölüm öğretim elemanları katılım sağladı. Toplantıda Bölüm Başkanlığı, Kurumsal Akreditasyon Programı sürecinde ele alınacak başlıklar ve dış değerlendirme süreci hakkında bilgileri bölüm öğretim üyelerine iletti. Ayrıca, öğrenci istek, öneri ve şikâyetlerinin alınması amacıyla danışman-öğrenci toplantılarının düzenlenmesi, yeni eğitim-öğretim döneminde yürütülecek çalışmalar, akademik faaliyetler ve 2025-2030 Sürekli İyileştirme Eylem Planı bölüm öğretim elemanları ile görüşüldü. Plan doğrultusunda öğretim elemanları arasında dağılım yapıldı.

- Profesyonel Koç ve Beyin Antrenörü Özlem Şenlik, Önbüro ve Yönetimi Dersinde Öğrencilerle Buluştu
- Profesyonel Turist Rehberi Tülay Özdemir, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Dersine NERO Yönetim Kurulu Üyesi Profesyonel Turist Rehberi Aziz Acar Konuk Oldu
- NEVÜ’lü Genç Turizmciler Sürdürülebilir Gelecek İçin Fidanları Toprakla Buluşturdu
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile NEVÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanları Yabancı Dil Eğitimi İçin Bir Araya Geldi
- NEVÜ Turizm Topluluğundan Kültürel Gezi Etkinliği
- HMS Otelcilik Sistemleri, NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerine Uygulamalı Çevrimiçi PMS Eğitimi Verdi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Utopia Cave Hotel’den Uygulamalı Kokteyl Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Acer Cave Otel Müdürü Seda Aydoğdu Öğrencilerle Buluştu
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi