...

Turizm Fakültesi

2025- 2026 Güz Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
06/10/2025

NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü, 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi bölüm toplantısını gerçekleştirdi.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Günay EROL’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya bölüm öğretim elemanları katılım sağladı. Toplantıda Bölüm Başkanlığı, Kurumsal Akreditasyon Programı sürecinde ele alınacak başlıklar ve dış değerlendirme süreci hakkında bilgileri bölüm öğretim üyelerine iletti. Ayrıca, öğrenci istek, öneri ve şikâyetlerinin alınması amacıyla danışman-öğrenci toplantılarının düzenlenmesi, yeni eğitim-öğretim döneminde yürütülecek çalışmalar, akademik faaliyetler ve 2025-2030 Sürekli İyileştirme Eylem Planı bölüm öğretim elemanları ile görüşüldü. Plan doğrultusunda öğretim elemanları arasında dağılım yapıldı.