Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü bünyesinde yürütülen “Yiyecek-İçecek Servisi” dersi kapsamında, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş tarafından “Misafir İlişkilerinin İncelikleri” konulu bir etkinlik gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe, Cappadocia Marriott Hotel Yiyecek-İçecek Müdürü Sayın Ferit Çağırman konuk konuşmacı olarak ağırlanmış ve 2. sınıf Turizm İşletmeciliği öğrencileriyle bir araya gelerek turizm sektöründeki mesleki deneyimlerini paylaşmıştır. Ayrıca, misafir ilişkilerinde karşılaşılan sorunların telafisine yönelik süreçler ile servis esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında örnek olay (vaka) çalışmaları gerçekleştirilmiştir.
Etkinlik, katkılarından dolayı Sayın Ferit Çağırman’a Turizm Fakültesi yönetimi adına Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş tarafından takdim edilen teşekkür belgesi ile sona ermiştir.



- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Utopia Cave Hotel’den Uygulamalı Kokteyl Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Acer Cave Otel Müdürü Seda Aydoğdu Öğrencilerle Buluştu
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret