Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü bünyesinde yürütülen “Yiyecek-İçecek Servisi” dersi kapsamında, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş tarafından “Misafir İlişkilerinin İncelikleri” konulu bir etkinlik gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe, Cappadocia Marriott Hotel Yiyecek-İçecek Müdürü Sayın Ferit Çağırman konuk konuşmacı olarak ağırlanmış ve 2. sınıf Turizm İşletmeciliği öğrencileriyle bir araya gelerek turizm sektöründeki mesleki deneyimlerini paylaşmıştır. Ayrıca, misafir ilişkilerinde karşılaşılan sorunların telafisine yönelik süreçler ile servis esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında örnek olay (vaka) çalışmaları gerçekleştirilmiştir.
Etkinlik, katkılarından dolayı Sayın Ferit Çağırman’a Turizm Fakültesi yönetimi adına Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş tarafından takdim edilen teşekkür belgesi ile sona ermiştir.
- “Yiyecek-İçecek Servisi” Dersine Marriott Hotel Yiyecek-İçecek Müdürü Ferit Çağırman Konuk Oldu
- Samur Bıçak Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Öğrencilerine Yönelik Seminer Düzenledi
- Profesyonel Turist Rehberi Celal Ceylan, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- OSD Dersi Kapsamında Teknik Gezi Düzenlendi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı İdari Personel İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Fakültemiz Bölümleri Tarafından Sınıflara Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ’den 6 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında