NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerinden Gastronomi Festivalinde Üçüncülük
24/10/2025
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, 5. Niğde Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen “Türk Mutfağı – Üniversiteler Yarışıyor (Ekip)” kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.
Festival kapsamında gerçekleştirilen yarışmada NEVÜ’yü; Furkan Türkmeneoğlu, Nisa Uygur ve İlayda Güneş’ten oluşan öğrenci ekibi temsil etti. Ekip, “Poşe Yumurtalı Pişi, Dana Pöç Topları ve Ballıkız” adlı menüleriyle jüri üyelerinden tam not aldı.
Türk mutfağının özgün lezzetlerini modern sunum teknikleriyle harmanlayan öğrenciler, hem lezzet hem de sunum kategorilerinde gösterdikleri başarıyla dikkat çekti.

HABERLER
- Profesyonel Koç ve Beyin Antrenörü Özlem Şenlik, Önbüro ve Yönetimi Dersinde Öğrencilerle Buluştu
- Profesyonel Turist Rehberi Tülay Özdemir, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Dersine NERO Yönetim Kurulu Üyesi Profesyonel Turist Rehberi Aziz Acar Konuk Oldu
- NEVÜ’lü Genç Turizmciler Sürdürülebilir Gelecek İçin Fidanları Toprakla Buluşturdu
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile NEVÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanları Yabancı Dil Eğitimi İçin Bir Araya Geldi
- NEVÜ Turizm Topluluğundan Kültürel Gezi Etkinliği
- HMS Otelcilik Sistemleri, NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerine Uygulamalı Çevrimiçi PMS Eğitimi Verdi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Utopia Cave Hotel’den Uygulamalı Kokteyl Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Acer Cave Otel Müdürü Seda Aydoğdu Öğrencilerle Buluştu
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi