Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nde, Yiyecek-İçecek Servisi dersi kapsamında sektör temsilcileri öğrencilerle buluştu. Utopia Cave Hotel Müdürü Hilmi Özdemir ve otelin profesyonel miksoloğu Ferhat Güzel, derse konuk olarak öğrencilere hem mesleki bilgiler hem de uygulamalı deneyimler sundu.
Etkinlikte Miksolog Ferhat Güzel, öğrencilere alkolsüz kokteyl hazırlama sürecini aşama aşama göstererek aroma dengesi, sunum teknikleri ve bar ekipmanlarının doğru kullanımı üzerine uygulamalı bir çalışma gerçekleştirdi. Öğrenciler, hazırlanan kokteylleri yakından inceleme ve süreç hakkında soru sorma fırsatı buldu.
Utopia Cave Hotel Müdürü Hilmi Özdemir ise turizm işletmelerinde yiyecek-içecek departmanının işleyişi, misafir memnuniyeti ve hizmet kalitesi üzerine öğrencilere sektör deneyimlerini aktardı.
Etkinlik sonunda Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş tarafından Miksolog Ferhat Güzel’e teşekkür belgesi takdim edildi.




- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Utopia Cave Hotel’den Uygulamalı Kokteyl Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Acer Cave Otel Müdürü Seda Aydoğdu Öğrencilerle Buluştu
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret