Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nde, Yiyecek-İçecek Servisi dersi kapsamında sektör temsilcileri öğrencilerle buluştu. Utopia Cave Hotel Müdürü Hilmi Özdemir ve otelin profesyonel miksoloğu Ferhat Güzel, derse konuk olarak öğrencilere hem mesleki bilgiler hem de uygulamalı deneyimler sundu.
Etkinlikte Miksolog Ferhat Güzel, öğrencilere alkolsüz kokteyl hazırlama sürecini aşama aşama göstererek aroma dengesi, sunum teknikleri ve bar ekipmanlarının doğru kullanımı üzerine uygulamalı bir çalışma gerçekleştirdi. Öğrenciler, hazırlanan kokteylleri yakından inceleme ve süreç hakkında soru sorma fırsatı buldu.
Utopia Cave Hotel Müdürü Hilmi Özdemir ise turizm işletmelerinde yiyecek-içecek departmanının işleyişi, misafir memnuniyeti ve hizmet kalitesi üzerine öğrencilere sektör deneyimlerini aktardı.
Etkinlik sonunda Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş tarafından Miksolog Ferhat Güzel’e teşekkür belgesi takdim edildi.




- NEVÜ’de Turizmde Dijital Dönüşümün Yol Haritası Çizildi
- Profesyonel Turist Rehberi Hasret Muharrem Arslan, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- Profesyonel Koç ve Beyin Antrenörü Özlem Şenlik, Önbüro ve Yönetimi Dersinde Öğrencilerle Buluştu
- Profesyonel Turist Rehberi Tülay Özdemir, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Dersine NERO Yönetim Kurulu Üyesi Profesyonel Turist Rehberi Aziz Acar Konuk Oldu
- NEVÜ’lü Genç Turizmciler Sürdürülebilir Gelecek İçin Fidanları Toprakla Buluşturdu
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile NEVÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanları Yabancı Dil Eğitimi İçin Bir Araya Geldi
- NEVÜ Turizm Topluluğundan Kültürel Gezi Etkinliği
- HMS Otelcilik Sistemleri, NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerine Uygulamalı Çevrimiçi PMS Eğitimi Verdi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Utopia Cave Hotel’den Uygulamalı Kokteyl Etkinliği