Turizm Fakültesi Seminerlerinin Yedincisi Gerçekleştirildi
05/02/2015
Turizm Fakültesi Seminerlerinin yedincisi 05.02.2015 tarihinde Öğretim Görevlisi İnci İlleez tarafından gerçekleştirildi. Sayın İlleez “Fransız Mutfağı” konulu sunumunda Fransız Mutfağı’nın tarihsel süreci ve Fransız Mutfağı'nın gelişmesinde katkıları olan ünlü aşçılardan bahsetti. Sayın İlleez sunumunu Fransız’ların yeme alışkanlıkları ve öğünleri hakkında örnekler vererek tamamladı.
HABERLER
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'ne Ziyaret
- NEVÜ Turizm Fakültesi Marriott Otel Yöneticilerini Ağırladı
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- 27 Eylül Dünya Turizm Günü Kutlu Olsun !
- Fakültemize Yeni Kayıt Yaptıran Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1. Sınıf Öğrencileri ile Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Fakültemize Yeni Kayıt Yaptıran Turizm Rehberliği 1. Sınıf Öğrencileri ile Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Turizm İşletmeciliği 1. Sınıf Öğrencilerine Üniversite Yaşamına Giriş Dersi Kapsamında NUZEM Hakkında Bilgilendirme Yapıldı
- Fakültemize Yeni Kayıt Yaptıran Turizm İşletmeciliği 1. Sınıf Öğrencileri ile Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Gastrometro Direktörü ve Metro Marketler Kayseri Ekibi NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
- Turizm Rehberliği Öğrencileri Kapadokya’da Sahada Eğitim Aldı