Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri ile Gastronomi Kulübü öğrencileri Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının katkılarıyla 28-31 Ocak 2015 tarihleri arasında katıldıkları “13. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali”nden ödüllerle döndü.
25 ülkeden 400’ü yabancı olmak üzere toplam 2000 yarışmacının 66 kategoride yarıştığı festivalden öğrencilerimiz 3 Gümüş, 5 Bronz Madalya ve 6 Merit ödülü aldı. 25’i yabancı 100 jüri üyesinin katılımıyla gerçekleşen “13. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’’nde öğrencilerimiz “Modern Türk Mutfağı Yarışması, Yılın En İyi Üniversitesi Yarışması, Üniversite Düzeyi Makarna Yarışması, Üniversite Düzeyi Ana Yemek Yarışması, Üniversite Düzeyi Balık Yarışması ve Yılın En İyi Genç Türk Şefi Yarışması” olmak üzere toplam 6 kategoride yarışarak üniversitemizi başarıyla temsil ettiler.
Ödüller sırasıyla;
Modern Türk Mutfağı Yarışması |
Batuhan KARATEPE Burak BEKTAŞ Ufuk DURDU |
Gümüş Madalya Gümüş Madalya Gümüş Madalya |
Yılın En İyi Üniversitesi |
Hakan GÖRÜR Yağmur KURT Serdar ÇAKAR |
Bronz Madalya Bronz Madalya Bronz Madalya |
Üniversite Düzeyi Makarna Yarışması |
Yusuf Kamil AĞDUMAN |
Merit Ödülü |
Üniversite Düzeyi Ana Yemek Yarışması |
Ali EVCİL Faruk DEMİR Onur BOLACA İlker AKSOY Gülşah AKMAN |
Bronz Madalya Merit Ödülü Merit Ödülü Merit Ödülü Merit Ödülü |
Üniversite Düzeyi Balık Yarışması |
Hakan GÖRÜR |
Merit Ödülü |
Yılın En İyi Genç Türk Şefi |
Burak BEKTAŞ |
Bronz Madalya |
- Fakültemiz Bölümleri Tarafından Sınıflara Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ’den 6 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında
- Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde 1. Sınıf Öğrencilerine “İlk Ders Filistin” Konulu Sunum Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı Bölüm Başkanları İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- Turizm Rehberliği Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- NEVÜ’de 2 Fakülteye Doçent Ataması Yapıldı
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor