Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri ile Gastronomi Kulübü öğrencileri Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının katkılarıyla 28-31 Ocak 2015 tarihleri arasında katıldıkları “13. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali”nden ödüllerle döndü.
25 ülkeden 400’ü yabancı olmak üzere toplam 2000 yarışmacının 66 kategoride yarıştığı festivalden öğrencilerimiz 3 Gümüş, 5 Bronz Madalya ve 6 Merit ödülü aldı. 25’i yabancı 100 jüri üyesinin katılımıyla gerçekleşen “13. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’’nde öğrencilerimiz “Modern Türk Mutfağı Yarışması, Yılın En İyi Üniversitesi Yarışması, Üniversite Düzeyi Makarna Yarışması, Üniversite Düzeyi Ana Yemek Yarışması, Üniversite Düzeyi Balık Yarışması ve Yılın En İyi Genç Türk Şefi Yarışması” olmak üzere toplam 6 kategoride yarışarak üniversitemizi başarıyla temsil ettiler.
Ödüller sırasıyla;
Modern Türk Mutfağı Yarışması |
Batuhan KARATEPE Burak BEKTAŞ Ufuk DURDU |
Gümüş Madalya Gümüş Madalya Gümüş Madalya |
Yılın En İyi Üniversitesi |
Hakan GÖRÜR Yağmur KURT Serdar ÇAKAR |
Bronz Madalya Bronz Madalya Bronz Madalya |
Üniversite Düzeyi Makarna Yarışması |
Yusuf Kamil AĞDUMAN |
Merit Ödülü |
Üniversite Düzeyi Ana Yemek Yarışması |
Ali EVCİL Faruk DEMİR Onur BOLACA İlker AKSOY Gülşah AKMAN |
Bronz Madalya Merit Ödülü Merit Ödülü Merit Ödülü Merit Ödülü |
Üniversite Düzeyi Balık Yarışması |
Hakan GÖRÜR |
Merit Ödülü |
Yılın En İyi Genç Türk Şefi |
Burak BEKTAŞ |
Bronz Madalya |
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ‘Avrupa Konseyi Kültür Rotaları Enstitüsü Üniversiteler Ağı’nda
- NEVÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kültürel Miras Gezisi Düzenlendi
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi’ne Dekan Ataması Yapıldı.
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'ne Ziyaret
- NEVÜ Turizm Fakültesi Marriott Otel Yöneticilerini Ağırladı
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- 27 Eylül Dünya Turizm Günü Kutlu Olsun !
- Fakültemize Yeni Kayıt Yaptıran Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1. Sınıf Öğrencileri ile Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı