...

Turizm Fakültesi

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri 13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivali’nden Ödüllerle Döndü
09/02/2015

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri ile Gastronomi Kulübü öğrencileri Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının katkılarıyla 28-31 Ocak 2015 tarihleri arasında katıldıkları “13. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali”nden ödüllerle döndü.

25 ülkeden 400’ü yabancı olmak üzere toplam 2000 yarışmacının 66 kategoride yarıştığı festivalden öğrencilerimiz 3 Gümüş, 5 Bronz Madalya ve 6 Merit ödülü aldı. 25’i yabancı 100 jüri üyesinin katılımıyla gerçekleşen “13. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’’nde öğrencilerimiz “Modern Türk Mutfağı Yarışması, Yılın En İyi Üniversitesi Yarışması, Üniversite Düzeyi Makarna Yarışması, Üniversite Düzeyi Ana Yemek Yarışması, Üniversite Düzeyi Balık Yarışması ve Yılın En İyi Genç Türk Şefi Yarışması”  olmak üzere toplam 6 kategoride yarışarak üniversitemizi başarıyla temsil ettiler.

 

Ödüller sırasıyla;

 

Modern Türk Mutfağı Yarışması

Batuhan KARATEPE

Burak BEKTAŞ

Ufuk DURDU

Gümüş Madalya

Gümüş Madalya

Gümüş Madalya

Yılın En İyi Üniversitesi

Hakan GÖRÜR

Yağmur KURT

Serdar ÇAKAR

Bronz Madalya

Bronz Madalya

Bronz Madalya

Üniversite Düzeyi Makarna Yarışması

Yusuf Kamil AĞDUMAN

Merit Ödülü

Üniversite Düzeyi Ana Yemek Yarışması

Ali EVCİL

Faruk DEMİR

Onur BOLACA

İlker AKSOY

Gülşah AKMAN

Bronz Madalya

Merit Ödülü

Merit Ödülü

Merit Ödülü

Merit Ödülü

Üniversite Düzeyi Balık Yarışması

Hakan GÖRÜR

Merit Ödülü

Yılın En İyi Genç Türk Şefi

 Burak BEKTAŞ

Bronz Madalya

HABERLER