Dünya Mutfakları Eğitimi – 5 (Hint Mutfağı) Gerçekleştirildi
09/04/2015
09.04.2015 tarihinde İsa Serhan Cihangir tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı mutfak eğitimi verildi. Öğrencilere öncelikle Hint mutfağı hakkında bilgi verildi. Daha sonra ise Hint mutfağından Hint Omleti, Sığır Vindaloo, Hint Pilavı, Hindistan Tatlısı hazırlanarak öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Sayın İsa Serhan Cihangir’e Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Şahin Perçin tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
HABERLER
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ‘Avrupa Konseyi Kültür Rotaları Enstitüsü Üniversiteler Ağı’nda
- NEVÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kültürel Miras Gezisi Düzenlendi
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi’ne Dekan Ataması Yapıldı.
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'ne Ziyaret
- NEVÜ Turizm Fakültesi Marriott Otel Yöneticilerini Ağırladı
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- 27 Eylül Dünya Turizm Günü Kutlu Olsun !
- Fakültemize Yeni Kayıt Yaptıran Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1. Sınıf Öğrencileri ile Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Fakültemize Yeni Kayıt Yaptıran Turizm Rehberliği 1. Sınıf Öğrencileri ile Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı