Türk Mutfağı Eğitimi - II (Doğu Anadolu Mutfağı) Gerçekleştirildi
15/04/2015
15.04.2015 tarihinde Taner ERDOĞAN tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı mutfak eğitimi verildi. Öğrencilere öncelikle Doğu Anadolu mutfağı hakkında bilgi verildi. Daha sonra ise Doğu Anadolu mutfağından Piti Kebabı, Kömbe, Ayran Aşı Çorbası, Sac Kavurma ve Kadayıf Tatlısı hazırlandı. Sayın Taner ERDOĞAN’a Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Şahin Perçin tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.




HABERLER
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret
- NEVÜ’de Sektör İş Birliği Odaklı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nden Sektör Temasları: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile NERO'ya Ziyaret