Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı 6 Etkinliği Gerçekleştirildi
22/04/2015
Nevşehir Hacı Bektaş veli üniversitesi turizm fakültesi tarafından organize edilen “Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı 6” konulu etkinlik 22.04.2015 tarihinde gerçekleştirildi. Dedeman Kapadokya Oteli Sous Şefi Ahmet ALAY tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine sebze ve meyveler ile nasıl süsleme sanatı yapılacağı uygulamalı olarak gösterildi. Öğrencilerin de uygulama yaptıkları etkinlik, Gastronomi bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN ’in katılımcılara teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.
HABERLER
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor
- NEVÜ, Bilimsel Yayın Üretiminde Türkiye’de 6. Sırada Yer Aldı
- NEVÜ’den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- NEVÜ Öğrencileri Çin'deki Kültürel ve Mesleki Eğitim Programını Başarıyla Tamamladı
- NEVÜ Öğretim Üyesinden ‘Kültürel Miras Alanlarında Sanal Tur Deneyiminin İncelenmesi’ Projesi
- Gürcistanlı Akademisyen ve Öğrenciler NEVÜ’de
- Namibya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NUST) Rektörü Prof. Colin Stanley NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksekokulu Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Üniversite-Sektör İşbirliği “SEJOUR Incomming Agency Solutions” Sertifika Programı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule ARDIÇ YETİŞ, Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Programına Katıldı