Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı 6 Etkinliği Gerçekleştirildi
22/04/2015
Nevşehir Hacı Bektaş veli üniversitesi turizm fakültesi tarafından organize edilen “Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı 6” konulu etkinlik 22.04.2015 tarihinde gerçekleştirildi. Dedeman Kapadokya Oteli Sous Şefi Ahmet ALAY tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine sebze ve meyveler ile nasıl süsleme sanatı yapılacağı uygulamalı olarak gösterildi. Öğrencilerin de uygulama yaptıkları etkinlik, Gastronomi bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN ’in katılımcılara teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.
HABERLER
- Profesyonel Turist Rehberi Celal Ceylan, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- OSD Dersi Kapsamında Teknik Gezi Düzenlendi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı İdari Personel İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Fakültemiz Bölümleri Tarafından Sınıflara Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ’den 6 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında
- Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde 1. Sınıf Öğrencilerine “İlk Ders Filistin” Konulu Sunum Yapıldı