Butik Pastacılık Eğitimi
27/04/2015
24.04.2015 tarihinde Öğr. Gör. Sevinç YAĞIZ tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı butik şekerleme ve çikolata eğitimi verildi. Öğrencilere öncelikle çikolata ve şekerlemeler hakkında bilgi verildi. Daha sonra ise butik pastacılık kapsamında Tartüf, Rocher, Caramel Beurre Sale ve Acı Badem Kurabiyesi hazırlandı. Sayın Sevinç YAĞIZ’a Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Şahin Perçin tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.





HABERLER
- Profesyonel Koç ve Beyin Antrenörü Özlem Şenlik, Önbüro ve Yönetimi Dersinde Öğrencilerle Buluştu
- Profesyonel Turist Rehberi Tülay Özdemir, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Dersine NERO Yönetim Kurulu Üyesi Profesyonel Turist Rehberi Aziz Acar Konuk Oldu
- NEVÜ’lü Genç Turizmciler Sürdürülebilir Gelecek İçin Fidanları Toprakla Buluşturdu
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile NEVÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanları Yabancı Dil Eğitimi İçin Bir Araya Geldi
- NEVÜ Turizm Topluluğundan Kültürel Gezi Etkinliği
- HMS Otelcilik Sistemleri, NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerine Uygulamalı Çevrimiçi PMS Eğitimi Verdi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Utopia Cave Hotel’den Uygulamalı Kokteyl Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Acer Cave Otel Müdürü Seda Aydoğdu Öğrencilerle Buluştu
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi