Butik Pastacılık Eğitimi
27/04/2015
24.04.2015 tarihinde Öğr. Gör. Sevinç YAĞIZ tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı butik şekerleme ve çikolata eğitimi verildi. Öğrencilere öncelikle çikolata ve şekerlemeler hakkında bilgi verildi. Daha sonra ise butik pastacılık kapsamında Tartüf, Rocher, Caramel Beurre Sale ve Acı Badem Kurabiyesi hazırlandı. Sayın Sevinç YAĞIZ’a Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Şahin Perçin tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
HABERLER
- 2025- 2026 Güz Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı İdari Personel İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Fakültemiz Bölümleri Tarafından Sınıflara Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ’den 6 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında
- Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde 1. Sınıf Öğrencilerine “İlk Ders Filistin” Konulu Sunum Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı Bölüm Başkanları İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi