...

Turizm Fakültesi

BAŞLIKEKLENME TARİHİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Pasta Workshop’u Düzenlendi 29/03/2022
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Sushi Workshop’u Düzenlendi29/03/2022
Fakültemiz Turizm Rehberliği, Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı21/03/2022
JOLLY Tur Temsilcileri Turizm Fakültesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi08/03/2022
Tebrik Mesajı03/03/2022
ETS Tur Temsilcileri Turizm Fakültesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi08/03/2022
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi14/02/2022
NEVÜ Turizm Fakültesinin İki Programı “Tam Akreditasyon” İle Akredite Edildildi05/01/2022
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik 'Tabak Prezantasyonu’ Workshopu Düzenlendi03/01/2022
Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik İstanbul ve Edirne İlleri Eğitim Gezisi Düzenlendi28/12/2021
Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Otel Eğitim Gezileri Düzenlendi21/12/2021
Doçentlik Kutlama Mesajı16/12/2021
Uçhisar Kaya Otel Genel Müdürü Seçkin Özerler Önbüro ve Yönetimi Dersine Konuk Oldu15/12/2021
Profesörlük Kutlama Mesajı15/12/2021
TURDEK-Turizmde Nitelikli Eğitim Çalıştayı Gerçekleştirildi14/12/2021
Turizm Rehberliği Öğrencilerine Yönelik Likya Eğitim Gezisi Düzenlendi06/12/2021
Gastronomi Öğrencilerine Yönelik Kasaplık Eğitimi ve Workshop06/12/2021
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nden Murat Toker Önbüro ve Yönetimi Dersine Konuk Oldu01/12/2021
NEVÜ 'Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' Alanında YÖK Tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversite’ Olarak Kabul Edildi12/11/2021
Crowne Plaza Cappadocia Önbüro Müdürü Orçun Uyar Önbüro ve Yönetimi Dersine Konuk Oldu11/11/2021
HABERLER